Over ons

Anno 2023 zijn er vele crypto communities met elk andere denkwijze en idealen. Bitcoin-wiki is ontstaan met als doel om alleen de hoogwaardigste kennis en scherpste analyses uit elke community te verzamelen en op dit platform met jou te delen.

Zo kunnen ideeën uit verschillende invalshoeken bekeken worden en kun jij je aansluiten bij de crypto community die naar jouw idee het meeste waarde biedt.

Op Bitcoin-wiki worden alle analyses gedeeld die worden geschreven door personen die zichzelf voordoen als crypto expert. De crypto marketeers en foute finfluencers zullen in 2023 hierdoor vanzelf door de mand vallen. Bovendien zullen er ook critici aan het woord komen die de negatieve kanten van bitcoin en crypto belichten.
Gijs
Founder.

1K+

Actieve subscribers

1K+

Maandelijkse bezoekers

5K+

Pagina weergaven

Bitcoin-wiki is dé plek om te lezen over crypto en bitcoin vanuit verschillende invalshoeken. Daarnaast blijf je dagelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de cryptowereld via de nieuwsfeed.

Actie

€1000 gratis verhandelen

Betaal geen handelskosten over je eerste €1000 aan crypto op Bitvavo

In een notendop

Wij speuren alle crypto communities af voor scherpe analyses en delen deze op bitcoin-wiki.nl

Tortor potenti sed aliquet feugiat integer dolor vulputate ultricies et semper tellus pretium justo, suscipit sollicitudin erat massa euismod ac.

John Smith

Team

Zie hier het team van crypto experts die aan het woord zijn geweest op bitcoin-wiki.

Mark Dunhill

Redacteur

Maria Elisa

Gastblogger

Silvia Heart

Analist

Oliver Johnson

Analist

Jackson William

Analist

Wil jij ook jouw kennis delen?

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe redacteuren, crypto experts en enthousiastelingen!